Hírek, érdekességek

Sportos Abu Dhabi

2017. jan. 10.

Néhány 2017-es kiemelt sportos eseményre szeretnénk felhívni a figyelmet, melyet Abu Dhabiban rendeznek ebben az évben.

AIR RACE – 2017. február 10-11. – Red Bull Air Race világbajnoki futam
Az ingyenesen látogatható – magyarországi futammal is rendelkező –  Red Bull Air Race Világbajnokság mezőnye immár 10. alkalommal látogat el Abu Dhabiba – az új idény új versenyére. A Red Bull Air Race-t 2003-ban alapították, 2005 óta világbajnoki sorozat a sebesség, ügyesség és képesség versenye. Több mint 70 futamot rendeztek már több millió néző, követő előtt a helyszínen és a TV előtt. A leggyorsabb, legfürgébb, könnyű súlyú repülő versenygépek pilótái 10G-s gyorsulást és akár 370 km/órás sebességet is elérve navigálják magukat keresztül a 25 méter magas akadályok között.

F1 – 2017. november 24-26. – Forma1 záró futam
Külön kérni se kell, a száguldó cirkusz rajongói biztos vagyok, hogy beírták már a naptárukba a szezonzáró F1-es futamot – ha máshogy nem, a televízión keresztül biztosan követni fogják az eseményeket. Tavaly Rihanna volt a sztárfellépők között, idén is biztosak lehetünk abban, hogy hasonló világsztár teszi majd látogatását a Yas Marinán hogy felturbózza a hangulatot a versenyhétvégén.

REPÜLŐ SHOW – 2017. december 2. – Nemzeti emléknap
„Ünnepelj együtt az Emirátusokkal” – címet adhatnánk az eseménynek, mely az Egyesült Arab Emirátusok megalapításának 46. évfordulóján kerül megrendezésre. Hagyományosan majd’ egy hetes ünnepségsorozatot tartanak, de december 2-án lesznek a leglátványosabb műsorok: látványos tüzijáték és légi show, melynek megtekintésére a Cornish-t javasoljuk.

FOCI-VILÁGKUPA – 2017. december 6-16. FIFA CLUB Világkupa
A világ legjobb 6 focicsapata verseng egymással a FIFA tornán. A Bajnokok ligája győztese, a Dél-Amerikai Copa Libertadores győztese és a helyi nagymenők meccsén lehet majd szurkolni. A Barcelona már háromszor megnyerte a kiemelkedő eseményt.
(Forrás és képek: timeoutabudhabi.com)

Kövess minket a Facebookon!

Pin It on Pinterest

Share This