Abu Dhabi városnézés

Látogasson el az Emirátusok fővárosába, ahol egy kellemes hangulatú és a turistáknak is egyre több programot kínáló arab környezetben találhatja magát. Az Emirátusok második legnagyobb városa napjainkra kozmopolita metropolisszá növekedett, közel egymilliós lakosságával az Emirátusok politikai, kulturális, ipari és kereskedelmi központja. Abu Dhabi székhelye az Emirátusok kormányának, a központi bankjának és nem utolsó sorban az uralkodó családnak. A város gazdaságilag is kiemelt jelentőségű: Abu Dhabi termeli az Egyesült Arab Emirátusok GDP-jének 15%-át. Az olaj mellett gazdasága szerteágazó, befektetések a nehézipar, a megújuló energia, pénzügyi szolgáltatások és a turizmus területén is jelentősek. A vezetett városnézés alatt az alábbi nevezetességeket mutatjuk be:

 

  • a Sheikh Zayed mecset, az Emirátusok legnagyobb, a világ 8. legnagyobb mecsete
  • a lenyűgöző luxushotel, az Emirates Palace
  • a Forma1-es pálya
  • Marina Mall
  • Corniche

!!! Figyelem: a közelmúltban hozott biztonsági intézkedéseknek megfelelően az Emirates Palace-ba való bejutást kizárólag asztalfoglalás mellett tudjuk teljesíteni -, kérjük azonban vegyék figyelembe, hogy a biztonsági előírások esetleges változása miatt nem tudjuk minden esetben garantálni. Amennyiben mindenképp szeretné megtekinteni, kötelező a minimum 100 dirhamos fogyasztás a szálloda kávézójában (itt kapható az aranyporos capuccino – lásd lentebb képgalériánkban).

Mivel a Mecset megtekintése regisztrációhoz kötött, kérjük, a programra legalább néhány nappal előbb jelentkezzen!
Kérjük, vegye figyelembe a Mecset megtekintésére vonatkozó ruházati előírásokat – urak számára hosszú nadrág viselete kötelező, hölgyek fekete köpenyt (abayát) kell viseljenek, melyet térítésmentesen mi bocsátunk rendelkezésükre!
Az Abu Dhabi kirándulás csak kedd, csütörtök és szombati napokon érhető el!
A program minimum két fő esetén indul, de elérhető privát programként is.

Indulási időpont és időtartam: 9-14 óráig
Ár: 90/140 USD/fő (kiscsoportos/privát)
Az ár tartalmazza a szállodai transzfert és a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.

Related Post

Kövess minket a Facebookon!

Related Post

Pin It on Pinterest

Share This